Meense zangeres Jenni debuteert in ‘t Paradijs

De Meense zangeres Jenni treedt zaterdag voor het eerst op voor een publiek. © WO
Redactie KW

Op zaterdagavond 10 november maakt Jennifer Joye haar zangdebuut in sfeercafé Paradijs. Tijdens een Franse avond met kaasbuffet zal de 32-jarige verkoopster uit Menen onder de artiestennaam Jenni, de aanwezigen in het sfeercafé op een optreden met Franse chansons vergasten.

Het optreden in sfeercafé Paradijs wordt voor Jennifer Joye haar vuurdoop als zangeres. “Tot nu toe zong ik enkel thuis, op karaokeavonden en ter gelegenheid van een trouwfeest of verjaardag.

“Het zal de allereerste keer zijn dat ik zing voor een publiek en dus heb ik wel wat zenuwen voor zaterdag”, vertelt Jenni. “Al meer dan twee maanden zing ik twee uur per dag om mijn stem te oefenen. Als oefening om mijn ademhaling tijdens het zingen en dansen onder controle te houden, zing ik ook vaak terwijl ik aan het fietsen ben.”

Fanclub oprichten

Op het repertoire van Jenni staan chansons van Patricia Kaas, Edith Piaf, Charles Aznavour, Dalida en Claude François. “Ook Céline Dion mag niet ontbreken, want ik kijk enorm naar haar op”, weet Jennifer. “Ik breng de liedjes op mijn eigen manier en geef er m’n eigen twist aan. Ik wil de mensen raken met mijn interpretatie en hen kan laten voelen wat ik voel als ik zing.” Kenny en Charlotte van sfeercafé Paradijs hoorden Jennifer zingen tijdens een karaokeavond en waren onder de indruk van haar stem. “Met dit optreden willen we haar zangcarrière helpen lanceren. We zijn van plan om hier een fanclub voor haar op te richten en steunkaarten te verkopen, zodat ze een eigen single kan uitbrengen”, aldus Kenny. (Carlos Berghman)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier