Marthe van K3 krijgt verjaardagstaart op Moen Feest

Estee en Louise mochten samen met hun taart op de foto met de K3-meisjes. © GV
Redactie KW

Marthe, één van de K3-meisjes, is zondag 21 geworden. Op Moen Feest werd haar verjaardag gevierd met twee verjaardagstaarten, eentje van de organisatie en eentje van twee jonge fans.

Moen Feest pakte zaterdag opnieuw uit met een indrukwekkende affiche met namen zoals Princessia, Laura Tesoro, Regi, Cafe Flamand met Peter Vande Veire, Miguel Wiels en Niels Destadsbader en K3. Moen kreeg, net als vorig jaar, de start de festivaltournee van de drie meisjes doorheen Vlaanderen en Nederland.

“Lap op geven”

Zo’n 5.000 aanwezigen genoten van de optredens. Zowel het publiek als de artiesten werden er verwend. Men had ook niet uit het oog verloren dat Marthe van K3 vandaag jarig was. Ze kreeg dan ook van twee jonge fans, Estee Douven (10) en haar zus Louise (12) uit Avelgem, een lekkere verjaardagstaart aangeboden. Ook vanuit de organisatie was er een prachtige taart.

Ook de organisatie van Moen Feest dacht aan Marthes verjaardag.
Ook de organisatie van Moen Feest dacht aan Marthes verjaardag.© GV

Marthe gaf aan heel blij te zijn met de attentie. “Op mijn verjaardag hebben we een optreden in het Nederlandse Tegelen. Daarna gaan we er wel een ‘lap’ op geven. Het was wel even schrikken dat we hier zo’n mooie – en vooral lekkere – taarten, krijgen”, glimlachte ze.

Estee en Louise genoten er evenzeer van, al was het maar omdat ze samen met K3 op de foto mochten.