Lisa Leman uit Staden vliegt in nieuwe single

(Foto JCR) © (Foto JCR)
Redactie KW

Zangeres Lisa Leman, alias Melissa Veralleman, stelde in haar thuishaven Staden haar nieuwe single voor. ‘Vliegen’ is een cover van een nummer van de Zwitserse zangeres Beatrice Egli.

De voorstelling van de nieuwe single vond plaats in een afgeladen vol café ‘Den Buk’ aan de Marktplaats. Naast een pak fans was ook een aantal collega’s zoals onder andere Chris Reilhof, Bandit en Dina Rodrigues naar Staden afgezakt.

Start zangcarrière

Chris Reilhof vertelde bij aanvang van de voorstelling hoe hij Lisa een viertal jaar geleden ontmoette en een aantal duetten met haar zong. Dat bleek meteen de start voor de zangcarrière van Lisa. “Met ‘Vliegen’ is ze ondertussen al aan haar vierde single toe”, weet Chris Reilhof. Na haar debuutsingle ‘Losgeslagen Vlinders’ uit 2016 volgden nog ‘Kleurrijk Denken’ en ‘Hé, kom jij’. “De nieuwe schijf ‘Vliegen’ is een cover van een Duitstalig nummer van de Zwitserse zangeres Beatrice Egli”, weet Lisa (29). “De tekst is van de hand van Jan Floren, collega Bandit stond in voor de productie.” ‘Vliegen’ werd uitgegeven door Publishing Group Deschuyteneer & Van Mouffaert (D & V) en is volgens D & V een kwalitatief Vlaams popnummer. ‘Vliegen’ is verkrijgbaar via alle internetportals en op de fanstand tijdens optredens. (BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier