Liesbeth Willaert, artistiek talent #VANRSL in Barcelona

18/01/18 om 16:30 - Bijgewerkt om 10:52

Liesbeth Willaert (36), een geboren en getogen Roeselaarse kunstenares, is momenteel met één van haar schilderijen in Spanje genomineerd voor de wedstrijd 'Art Seen in Barcelona 2017'. "Kunst is de enige manier om thuis te ontsnappen aan ons drukke dagelijkse leven", aldus Liesbeth.

Liesbeth doorliep haar middelbaar in Barnum en genoot ook een opleiding aan het SASK. "Vooral Geert Monteyne heeft een grote indruk op mij nagelaten", vertelt dit artistieke talent, die in haar vrije tijd ook graag op de surfplank staat. "Het is wel zo dat je op de academie misschien de basis van het schilderen en tekenen leert maar dat je later pas je eigen techniek ten volle ontdekt en daar ook mee gaat experimenteren." Haar familie woont niet meer in haar geboortestad maar als ze naar België komt, neemt ze altijd wel eens de trein richting Roeselare om wat bij te babbelen met vrienden.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!