Lichterveldse Jolien danst in finale Belgium's Got Talent

25/05/18 om 10:00 - Bijgewerkt op 24/05/18 om 13:36

CompAni-One, de dansgroep waarbij de Lichterveldse Jolien Goemaere danst, ging vorige vrijdag aan de haal met de laatste finaleplaats in Belgium's Got Talent. De dansgroep had slechts een weekje de tijd om de tweede choreografie te oefenen, want de finale heeft vanavond vrijdag plaats. "Maar dat hoeft niet per se een nadeel te zijn", glimlacht Jolien.

Jolien Goemaere (24) is een echte Lichterveldse. Ze is de dochter van Danny Goemaere en Marleen De Meuleneire en de jongere zus van Evelien. Jolien woont met haar vriend Jonas Degrande langs de Zwevezelestraat. Ze werkt als zelfstandig grafisch ontwerper. In die functie verzorgt ze ook de sociale media van CompAni-One, de dansgroep met thuisbasis in Gent waarbij ze danst. "Twee jaar geleden deed ik auditie bij CompAni-One van Anneke Ghysens. Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik toegelaten zou worden, wa...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!