Leffingeleuren voegt nog Equal Idiots en Stikstof toe aan affiche

07/08/18 om 19:31 - Bijgewerkt op 08/08/18 om 11:31

De line-up van de betalende podia (Zaal en Café De Zwerver en de concerttent) is daarmee rond.

Leffingeleuren voegt nog Equal Idiots en Stikstof toe aan affiche

© Hollandse Hoogte / Alex Vanhee

Bij velen zullen de talrijke namen van Leffingeleuren wellicht geen belletje doen rinkelen. De organisatoren zetten hun muzikaal gebeuren dan ook als een ontdekkingsfestival in de markt. Nadat ze de voorbije maanden al -tig namen vastlegden voor de driedaagse die zich op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september voltrekt, kwamen daar vandaag nog elf veelal onbekende bands uit binnen- en buitenland bij. Een bijzondere naam is Vito, de jonge Gentse band die winnaar van de Jong Muziek-wedstrijd werd op Theater Aan Zee in Oostende.

"We hebben ook zestien namen vastgelegd voor de lustrumeditie van Buskerstreet", zegt Lode Pauwels, coördinator van muziekclub De Zwerver dat Leffingeleuren organiseert.

Opvallend is dat ook dj's werden geboekt die op elke festivaldag een gratis afterparty in Zaal De Zwerver in gang zullen steken.

Dagtickets voor Leffingeleuren zijn te koop aan 24 euro in voorverkoop. Voor een weekendticket tel je 55 euro in voorverkoop neer. Campingtickets kosten 15 euro voor een weekend en 8 euro voor een dag.

(svv)

www.leffingeleurenfestival.be

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!