Leffingeleuren start voorverkoop en maakt nieuwe namen bekend

Sons - winnaars van De Nieuwe Lichting - komen naar Leffingeleuren. © Facebookpagina Sons
Redactie KW

De 42ste editie van deze muzikale driedaagse vindt plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september in het centrum van Leffinge.

De initiatiefnemers maakten vandaag een vierde golf aan namen bekend, maar ronkende namen zijn er (nog) niet bij. Leffingeleuren profileert zich dan ook nadrukkelijk als ontdekkingsfestival. Onder meer Sons – winnaars van de Nieuwe Lichting 2018 – zakken af naar het festival.

“We hebben ondertussen 26 namen gelost van de 50 die we beogen”, zegt Lode Pauwels, coördinator van Muziekclub De Zwerver. “Ook dit jaar plannen we een gratis luik op het Marktplein, maar de communicatie hierover komt er pas eind juli aan.”

De zogenaamde early bird-tickets zijn inmiddels de deur uit. Vandaag ging Leffingeleuren met de voorverkoop van de dag- en weekendtickets van start. Ook campingtickets kun je ondertussen in voorverkoop verkrijgen. “Nieuw dit jaar is dat er (enkel ) aan de deur van het festival ook tickets zullen verkocht worden voor kinderen tot twaalf jaar die vergezeld zijn van een meerderjarige”, aldus nog Pauwels.

Meer informatie over de vandaag bekendgemaakte namen is te lezen op de officiële website van het festival.

https://www.youtube.com/watch?v=https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=FEFnJ8buYUw

(svv)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier