Kursaal Oostende strikt Arno Hintjens voor exclusief verjaardagsconcert

15/03/19 om 12:40 - Bijgewerkt om 12:38

De ticketverkoop voor dit optreden gaat morgen - zaterdag 16 maart - om tien uur van start.

Kursaal Oostende strikt Arno Hintjens voor exclusief verjaardagsconcert

Arno Hintjens. © Danny Willems

Op dinsdag 21 mei wordt Arno Hintjens 70 en dit dient uiteraard uitbundig gevierd te worden. Dit zal gebeuren in zijn geboortestad. "We zijn er trots op dat we Arno als ereburger van Oostende hebben kunnen strikken voor een exclusief verjaardagsconcert", zegt burgemeester Bart Tommelein (Open VLD), voorzitter van de vzw Kursaal. "Het belooft een memorabele avond te worden, waarbij al zijn grote hits de revue zullen passeren. Klassiekers als 'O La La La', 'Putain Putain' en 'Les Filles du Bord de Mer.'

Gelijktijdig draagt de stad Oostende en Uitgeverij Lannoo een boek op aan de Oostendenaar. "Oostende & Compagnie - Van Arno tot Zweig" is een artistieke trip in het gezelschap van Léon Spilliaert en Hugo Claus, Leopold II en Cléo de Mérode, Henri Storck en - uiteraard ook - Arno Hintjens. De ticketprijzen voor het concert variëren van 37 tot 47 euro. Het boek kost 15,45 euro en is vanaf mandag 20 mei te koop.

(SVV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!