Kowlier en 't Hof van Commerce (en andere West-Vlamingen) veroveren nu ook... Japan

20/04/18 om 20:34 - Bijgewerkt om 20:37

Buyse, Kowlier en 4T4 spelen er tijdens een van de Belgian Beer Weekends.

Kowlier en 't Hof van Commerce (en andere West-Vlamingen) veroveren nu ook... Japan

De Belgian Beer Weekends bestaan al enkele jaren en zijn bedoeld om de Japanners (en uiteraard ook Belgen en andere geïnteresseerden in Japan) te laten kennismaken met de Belgische cultuur. Muziek-, drink- en eetcultuur dan voornamelijk, want er worden vooral Belgische bieren geproefd en frieten gegeten en... genoten van optredens van de beste Belgische artiesten.

Kowlier en 't Hof van Commerce (en andere West-Vlamingen) veroveren nu ook... Japan

Maar dit jaar kunnen ze de weekends misschien herdopen tot 'West-Flemish Beer Weekends', want naast artiesten als Roland en PJDS, prijken dit keer vooral West-Vlaamse acts op de affiche. 't Hof van Commerce speelt er bijvoorbeeld op 27 en 30 april in Nagoya. Flip Kowlier blijft er sowieso nog een tijdje rondhangen, want solo en met Ertebrekers beklimt hij er ook het podium op 28 en 29 april.

Een weekje later is het dan de beurt aan The Van Jets (3, 4 en 5 mei), en ook in september is er nog een Belgian Beer Weekend. Dan trekt Goose naar het land van de rijzende zon, zij spelen op 22, 23 en 24 september in Tokyo.

In de aflevering van De Ideale Wereld van donderdagavond, waar Flip Kowlier melding maakte van de Japanse tour, werd ook nog een speciale remix door Sociaal Incapabele Michiel getoond van 'Bam', de nieuwste single van 't Hof. Die kan je hieronder bekijken en beluisteren:

't Hof van Commerce flietering Mich-Ill

't Hof Van Commerce (official) heeft een nieuwe hitsingle uit: Bam!. Een instant succes, maar de clip bij het nummer schijnt dan weer wat magertjes. Volgens kenners.

Geplaatst door De Ideale Wereld op vrijdag 20 april 2018

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!