Kortrijkse skyline duikt op tussen wereldsteden

17/11/17 om 16:29 - Bijgewerkt om 16:27

Op de online shop van het Nederlandse ontwerpbureau Lasersnijder vertoeft de Guldensporenstad in aangenaam gezelschap. De Kortrijkse skyline - met de Sint-Maartenskerk, de Broeltorens, het stadhuis en het Belfort - krijgt een prominent plaatsje naast een aantal absolute wereldsteden. Ook Brugge is één van de uitverkoren trekpleisters.

Kortrijkse skyline duikt op tussen wereldsteden

Het Nederlandse internetbedrijfje Lasersnijder uit Rotterdam ontwerpt, maakt en verkoopt lasergesneden skylines van meer dan 50 steden. Over Amsterdam en Delft tot New York, Sydney en Parijs. Stevige toeristische trekpleisters dus. Het idee ontstond bij twee broers die droomden van unieke wanddecoraties met beelden van steden over de hele wereld. "Om dit te realiseren combineren we nieuwe technologieën, design en de mooiste steden ter wereld", klinkt het.

Ook onze provincie duikt in het lijstje wereldsteden op. Met Brugge en Kortrijk rekenen we ons zelfs dubbel rijk. De Sint-Maartenskerk, de Broeltorens, het Kortrijkse stadhuis en het Belfort van Kortrijk sieren de Kortrijkse editie. Brugge herbergt het Belfort, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Burg en de Markt. Een skyline bestellen voor aan je woonkamermuur kan in drie verschillende maten en twee materialen op https://www.laser-snijder.nl/producten/skyline-kortrijk/. Prijzen variëren tussen de 60 en 185 euro.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!