Kölsch absolute topper op WECANDANCE in Zeebrugge

14/03/19 om 19:03 - Bijgewerkt om 20:39

Donderdag losten de organisatoren van WECANDANCE tal van namen van dj's, artiesten en bands die tijdens het eerste weekend van augustus op hun festival aantreden. Meest in het oog springende naam is die van Kölsch, ook bekend als Rune RK, de Deense dj en producer die wereldfaam verwierf met dancevloervoer als 'Calabria', 'Grey' en - jawel 'Opa'.

Kölsch absolute topper op WECANDANCE in Zeebrugge

Bij de andere namen die zullen afzakken naar de zandstrook aan de Saint-George's Day Wandeling in Zeebrugge zitten heel wat Belgische, zoals Faisal en Sheridan (allebei bekend van StuBru), Red D (een resident van de bekende Gentse uitgangsplek Café Charlatan) en de vrouwelijke Black Mamba.

Ook Marcel Fengler presents Azur uit Duitsland en het Nederlandse duo Parallells werden vastgelegd. Naast dj-sets staan er ook liveoptredens gepland van onder meer Sylvie Kreusch, Charlotte Adigéry en Tessa Dixson, winnares van 'De Nieuwe Lichting 2019', de talentenwedstrijd van Studio Brussel.

Elk jaar kiest WECANDANCE voor een festivalthema. Dit jaar draait alles om Safari Nomads.

(SVV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!