Klein Komitee stelt nieuw album voor tijdens Chambres d'O in Oostende

26/01/18 om 08:30 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 14:18

Op het nieuwe album van Klein Komitee, de Oostendse band rond Dieter Dubron en Arne Speltincx, is het nog wachten tot 1 februari, maar wie er op zaterdag 27 januari bij kan zijn tijdens een van de twee Chambres d'O-concerten, krijgt alvast een proevertje van 'E piente vers bloed'. Daarop staan tien gloednieuwe nummers, allemaal in het Oostends gezongen. "Epiente vers bloed is een uitdrukking van mijn pa en staat voor herwonnen energie", verklaart Dubron.

Als onderdeel van de unieke reeks concerten bij de mensen thuis in de living georganiseerd door De Grote Post speelt Klein Komitee twee keer in de Plantenstraat 66, om 16 uur en om 20 uur. "Net zoals twee jaar geleden kregen we de uitnodiging om thuis bij een klassiek violist te spelen," vertelt Dieter Dubron, leadzanger en gitarist. Dat een dergelijke setting een speciaal gevoel geeft, hoeft niet te verbazen. "Het is niet alleen intiem, maar ook heel confronterend om in een dergelijke besloten atmosfeer voor een publiek te spelen. Je kan het eerder vergelijken met een verhaal vertellen, waa...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!