Kerstbal van Moen Feest strikt met Lil Kleine opnieuw grote naam

13/10/17 om 20:38 - Bijgewerkt om 20:37

De mensen van Moen Feest hebben blijkbaar een patent op het programmeren van grote namen. Op hun Kerstbal hebben ze immers niemand minder dan Lil Kleine op de affiche staan.

Kerstbal van Moen Feest strikt met Lil Kleine opnieuw grote naam

Iedereen zal zich nog het geslaagde festival 'Moen Feest' in juli herinneren. Duizenden mensen waren toen present om kleppers als K3, Regi, Laura Tesoro, Natalia,... te zien schitteren op het festivalpodium.

Veel tijd om na te genieten, gunnen de organisatoren zich niet. Ze begonnen meteen aan de organisatie van het 'Kertsbal' in zaal Tap in Moen op 26 december.

Kerstbal van Moen Feest strikt met Lil Kleine opnieuw grote naam

"Voor onze derde editie van het Kerstbal hebben we Lil Kleine kunnen strikken. Hij is razend populair bij de jeugd. Zijn nummer 'Krantenwijk' staat intussen al 14 weken lang in de Ultratop en behoort tot de populairste nummers van het moment op iTunes en Spotify. Met maar liefst 130 miljoen streams is hij trouwens de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify ooit. Ook op sociale media is Lil' Kleine geliefd. Met 900.000 volgers op Instagram en in totaal zo'n 2.000.000 fans op andere kanalen, is hij één van de grootste 'social influencers' van de Benelux.", vertelt ons Fred Roelant van Moen Feest.

Verder staan er nog de affiche: DJ Licious (Tomorrowworld, Laundry Day, Summerfestival), Freaquency (winnaar MNM Start to DJ, Tomorrowland, Hype-o-Dream) en 5Napback (winnaar MNM Start to DJ, Pukkelpop, Carré, Versuz).

(GVH)

Tickets gaan 15 euro kosten en iedereen is welkom. De voorverkoop start binnenkort. Weldra meer info op de website en facebook van Moen Feest.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!