Katia Van Cauwenberghe uit Oostende schrijft boek over een paranormaal meisje

11/05/18 om 11:58 - Bijgewerkt op 09/05/18 om 11:58

"Tijdens een reis werd ik op een nacht wakker van een diepe mannenstem. Even vreesde ik dat er iemand met kwade bedoelingen in onze kamer stond, maar die stem bleek van mijn paranormale vriendin te komen", vertelt Katia Van Cauwenberghe. Tal van gezamelijke zwerftochten later verwerkte de Oostende al hun avonturen in een boek: 'Wat een heksenleven'.

Van een olifant die hen had moeten vertrappelen maar dat uiteindelijk toch niet deed in Sri Lanka tot een stervende kat die na enkele bewegingen van haar vriendin rechtstaat en wegwandelt: op de vele zwerftochten die Katia Van Cauwenberghe met haar paranormale vriendin Jocelyne ondernam, gebeurde altijd wel iets heel bijzonders. "Fascinerende gebeurtenissen, die bij mij ook heel wat vragen opriepen. En dus ging ik op zoek naar antwoorden, die ik uiteindelijk verwerkte in een boek, aldus Katia, die samen met levensgezel Johan Vanhoutte in de Vuurtorenwijk woont.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!