Kamping Kitsch Club mikt met nieuwe podia op patsers en catchers

25/05/18 om 11:37 - Bijgewerkt om 11:36

Het marginaalste verkleedfestival van België en omstreken palmt op zaterdag 25 augustus opnieuw de site-Evolis in Kortrijk in. Het festival groeit naar negen podia en verwelkomt meer dan 100 artiesten. De Patser-stage en de Kamping Catch-stage moeten nieuwe pareltjes worden. De organisatie verwacht komende zomer maar liefst 20.000 bezoekers.

Kamping Kitsch Club mikt met nieuwe podia op patsers en catchers

Kamping Kitsch Club breidt deze zomer uit van vijf naar negen podia. Naast de gebruikelijke Mijn Stage, Spoiler Room (Retro/Trance), Stront Stage (WC Stage), Cirq Stage en de Studio Brussel Kermis komen er dus dit jaar vier bij. De Patser-stage, gericht op R&B, is vernoemd naar de gelijknamige film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, met onder andere Matteo Simoni in de hoofdrol. Ook worstellegende Bernard Van Damme maakt zijn opwachting op de gloednieuwe Kamping Catch-stage, waar er een wrestling show zal georganiseerd worden.

Nieuw dit jaar is ook het Bolonaise Festival, een eetfestijn gehost door Bavet en de koning van de polonaise: Steve Tielens. Hier kunnen de festivalbezoekers terecht voor een eetfestijn die zal opgeluisterd worden door een line-up van Vlaamse schlagerartiesten.

Met de negen podia mikt de organisatie deze zomer op een 20.000 tal bezoekers. De volledige line-up zal op vrijdag 7 juni bekend gemaakt worden. Tickets voor Kamping Kitsch Club zijn te verkrijgen via de website www.kampingkitschclub.be of via de Facebookpagina. Wie niet kan wachten tot 25 augustus, kan zichzelf alvast even van zijn foutste kant laten zien op 16 juni, tijdens de eerste editie van Kamping Kitsch Club in Eindhoven, Nederland.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!