Jeroen Meus nomineert pop-uprestaurant Oostende voor sluiting

Thomas en Alexia van pop-uprestaurant BUFF © VTM
Redactie KW

De televisiekok bezocht de restaurants in de aflevering van dinsdagavond.

J

Jeroen Meus heeft alle pop-ups gewikt en gewogen. Samen met zijn vrouw Stéphanie bezocht hij Manil’s in Antwerpen, Origó in Aalst, KET! in Brussel en BUFF in Oostende en kende hij elke pop-up een score toe. De optelsom is hard voor Brussel en Oostende, want Liselotte & Miguel en Thomas & Alexia worden als eerste genomineerd en lopen het risico om op donderdag 30 april 2015 de deuren van hun pop-up te moeten sluiten. In Hasselt konden Dries & Guus al op beide oren slapen dankzij hun wildcard en nu halen in Antwerpen en Aalst ook Mieke & Lieve en Jonas & Fee opgelucht adem.

Onder indruk van interieur

Voor het hippe streetfood-concept van Miguel en Liselotte was Jeroen Meus helemaal te vinden en ook het eten kon hem best bekoren. De vissoep vond hij echter niet ‘street’ genoeg en Miguel nam ook iets te veel risico’s bij het dessert, wat hem punten kostte. In Oostende was Jeroen onder de indruk van het slagerij-interieur in pop-up BUFF. De amusante Thomas, de aparte hapjes en het vlees van Bella de koe zorgden voor een goede vibe bij Jeroen. Het verrassingsplankje vond hij echter minder spannend en de ravioli van kalfshersentjes was iets te vettig voor de bekende tv-kok.

>> Welk duo de eerste nominatieronde overleeft, beslissen de kijkers. Tijdens de uitzending van dinsdag 28 april 2015 hebben zij gestemd voor hun favoriete pop-up. Het resultaat kennen we op donderdag 30 april 2015, wanneer KET! in Brussel of BUFF in Oostende de deuren zal moeten sluiten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier