Isabelle in 'De sollicitatie' op VIER

11/01/19 om 07:00 - Bijgewerkt op 10/01/19 om 17:15

De Oostendse actrice Isabelle Vandemaele (49) is sinds dinsdag acht weken lang te zien als secretaresse in 'De sollicitatie'op VIER. Zij en een collega zijn de enige acteurs in de tv-reeks, die voor de rest uit echte werkgevers en sollicitanten bestaat. "Ik ben meer een oude doos dan een jonge babe. Maar ze wilden een atypische secretaresse", lacht ze.

Isabelle Vandemaele was al over de 30 toen ze een zesjarige opleiding Woord en Drama startte aan het Conservatorium aan Zee in Oostende. "In mijn jeugd mocht ik dat niet doen van mijn vader. Actrice, dat was iets voor de hoeren en de stroatelopers", verklaart ze. "Maar uiteindelijk studeerde ik af met de grootste onderscheiding en werd ik zelfstandig actrice in bijberoep. Met mijn bedrijfje Woordaccent.be treed ik op met zelfgemaakte komische volksmonologen en ben beschikbaar voor poëziemomenten, showpresentaties, ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!