Highlight Festival in Ieper lost eerste namen

16/03/18 om 11:21 - Bijgewerkt om 11:19

Op de eerste editie van het Highlight Festival op 1 september in Ieper zullen onder meer al Sidney Samson en Manu Kenton achter de knoppen staan.

Highlight Festival in Ieper lost eerste namen

Op zaterdag 1 september 2018 vindt de eerste editie plaats van Highlight Festival langs de Meenseweg in Ieper. Het dancefestival wordt georganiseerd door Cromvine Events, vier jonge partyondernemers uit de omgeving van Ieper en Poperinge.

"We slaan de handen in elkaar slaan om bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen", zegt Jeroen Crombez. "We zijn dan ook trots om te melden dat er drie podia op de festivalweide aanwezig zullen zijn met meer dan 50 dj's: Highlight Mainstage, Garden of Techno en Harder stylez & retro by Babafest. Bezoekers zullen meegesleept worden in een magisch decor waar alle populaire genres aan bod komen."

Gisterenavond maakte de organisatie alvast de eerste namen bekend. Sidney Samson is een Nederlandse dj die enorm populair werd met zijn nummer 'Riverside'. Hij werkte al samen met David Guetta, Martin Garrix en Enrique Iglesias en maakte een remix voor Rihanna.

Manu Kenton is dan weer de nummer 1 French tek dj en staat bekend voor zijn opzwepende harde techno.

(TOGH)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!