Het Vlot ligt aangemeerd in Oostende

21/10/17 om 10:07 - Bijgewerkt om 10:11

Vandaag start in Oostende de internationale kunststentoonstelling Het Vlot: Kunst is niet eenzaam. Curatoren Jan Fabre en Joanna De Vos lieten zich inspireren door het Vlot van de Medusa van Théodore Géricault en Fabres eigen Vlot uit 1986. Zij mobiliseerden voor de expo 73 internationaal gerenommeerde maar ook jonge kunstenaars. Het Vlot loopt tot 15 april 2018.

Naast de 52 speciaal gecreëerde kunstwerken voor de tentoonstelling zijn er ook 18 performances geprogrammeerd op de meest verrassende locaties in de stad: het Europacenter, de kelders van de St.-Jozefskerk, het gerechtshof en de stallingen van de Wellingtonrenbaan. Vanavond wordt het kunstevenement geopend met de performance 'A beautiful match between artists and curators' op het veld van KV Oostende. Iedereen is welkom vanaf 18.45 uur. Onze man ter plaatse ging langs bij de hoogtepunten van de expo.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!