Herr Seele zoekt koper voor gepimpte piano van Cowboy Henk

16/04/18 om 11:12 - Bijgewerkt om 11:11

In 'Stukken van Mensen' op VIER komt Herr Seele aankloppen met een piano van het Londense merk Broadwood, de Rolls Royce onder de Engelse piano's.

Herr Seele zoekt koper voor gepimpte piano van Cowboy Henk

Herr Seele stak de piano in een bijzonder jasje voor een tentoonstelling. © VIER

Herr Seele stak het stuk in een bijzonder jasje voor een tentoonstelling en beschilderde het hout met met zijn geesteskind Cowboy Henk. Maar hij blijkt geen makkelijke verkoper te zijn...

De experten worden verder verrast door Raymond met een exclusief uurwerk van de hand van Theo Fabergé. De horlogemaker was de laatst levende kleinzoon van de juwelier van de Russische tsaren en het Russische keizerlijk hof. Welke expert mag zich hopelijk - net zoals Poetin en Bush - de trotse eigenaar van dit zeer begeerde uurwerk noemen?

Dorian is een grote fan van Marilyn Monroe en gaat op zoek naar een een nieuwe eigenaar voor een stuk uit haar persoonlijke collectie: een telephone message card uit 1961. Toen verbleef de wereldbekende actrice in Beverly Hills voor filmopnames. Vincent zoekt het dichter bij huis met een object van Belgische makelij. Welke dealer heeft interesse in een unieke biljarttafel uit de jaren dertig van de Kortrijkse meubelfabrikant De Coene?

'Stukken van Mensen', dinsdag om 21.35 uur op VIER.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!