Heestertnaar Marc Desmet plant nieuwe langspeelfilm in 2020

Marc Desmet plant de opnames van zijn nieuwe film in 2020. (Foto GJZ)
Redactie KW

Het succes van ‘Opa’ inspireert Heestertnaar Marc Desmet voor een nieuwe productie. ‘Emme’, zijn nieuwe langspeelfilm, staat gepland voor 2020.

Begin dit jaar ging de eerste langspeelfilm van Heestertnaar Marc Desmet in première in Kinepolis Kortrijk. ‘Opa’ werd in Zwevegem opgenomen en ook de acteurs kwamen vooral uit die gemeente.

De film werd zeer goed onthaald. Zo draaide hij vijf weken lang in Kinepolis Kortrijk, goed voor meer dan 5.000 toeschouwers. Er kwam ook een vertoning in de zalen van de Kinepolis-groep in Brugge, Gent en Oostende.

“Daarnaast waren nog heel wat vertoningen in diverse culturele centra in de regio. Zelfs nu nog is er grote interesse. Op dinsdag 20 november is de film in de namiddag om 14 uur te zien in zaal Malpertus in Heestert en ‘s avonds om 20 uur in De Leest in Izegem. Op maandag 26 november draait hij om 14.30 uur in het OC in Bissegem”, aldus Marc Desmet. Voor volgend jaar zijn er al twee vertoningen voorzien in Wevelgem en Menen.

Gesterkt door dit succes is Marc al druk aan het nadenken over een nieuwe productie. “De opnames voor mijn volgende Vlaamse langspeelfilm ‘Emme’ staan gepland in 2020. Volgend jaar zullen we alle nodige voorbereidingen daaromtrent maken.”

Wie interesse heeft om mee te werken, kan contact opnemen met Marc via mproductionmd@gmail.com. (GJZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier