Harry Potter achterna: wie gaat er mee naar de toverschool?

23/11/17 om 16:00 - Bijgewerkt op 21/11/17 om 10:10

Heel wat fans, niet in het minst zij die dagelijks nog op gewone schoolbanken vertoeven, hebben er ongetwijfeld al over gedroomd: hoe fantastisch zou het zijn als je gewoon zélf naar Hogwarts zou kunnen? Wel... dat kan! Want volgend jaar kunnen geïnteresseerde en ambitieuze tovenaarsleerlingen gewoon vier dagen naar een tijdelijke toverschool genaamd Myrddin Emrys, in eigen land dan nog wel!

Maar eerst - eerlijk is eerlijk - écht toveren zal je niet leren op de toverschool. Wie hoopt na het weekend zijn of haar chef te kunnen laten verstenen, die vervelende leerkracht in een pad om te toveren of bij de volgende monsterfile op de E40 de bezem uit de koffer te kunnen plukken en zo vlotjes de bestemming te kunnen bereiken is aan het verkeerde adres. Voor wat betreft magie, zijn de organisatoren helaas beperkt door de huidige wetenschappelijke mogelijkheden. Geen toveren dus, maar wat kan je er wél verwachten? Vier dagen lang vertoeven in een idyllisch kasteel, les volgen en leven & beleven in het bijna echte kader van een toverschool. 'Doen alsof voor volwassenen'.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!