Harelbeekse zangklasje zingt voor senioren Ceder aan de Leie

© LOO
Redactie KW

Woensdag trok de zangklas van Melanie De Bleeckere naar rvt Ceder aan de Leie. Ze zongen er samen me de senioren kerstliederen en deelden kerstkaarten uit.

Het project is een initiatief van Melanie De Bleeckere. “Na de zoveelste beelden op tv van vluchtelingen die doelloos voor zich uit staarden, wou ik iets voor hen doen ter plekke. Omdat het te moeilijk zou worden daar te geraken zag ik af van het plan”, vertelt Melanie. “Er zijn hier ook mensen die een beetje extra aandacht kunnen gebruiken en nam contact met rvt Ceder aan de Leie en daar was de eerste reactie positief. Ik vertelde dit aan een vriendin en die sponsorde prompt 160 kerstkaartjes. Een andere vriendin bracht een doos blanco kaartjes.

De zangklas bracht woensdag een bezoek aan de vier leefzalen van het rusthuis om er te zingen en kerstkaarten uit te delen. “Ik wil iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt: Marie, Katrien, Chris, Anne-Mie, Douke, Tom, Liesbeth, Laurence, Mieke, Louise, Joëlle, Febe, Vieke, Myrthe, Constance en Marie-Dominique. Ik hoop echt dat dit initiatief navolging krijgt.” (PVH/LOO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier