Gloednieuwe band al actief amper twee maanden na FB-oproep

Redactie KW

Amper twee maanden nadat Kjell Baghein, bekend van zijn deelname in The Voice, een oproep lanceerde naar gelijkgestemden om een nieuwe band te starten, heeft de groep er al zijn eerste concert opzitten.

“Het was een fantastisch concert, al onmiddellijk voor minstens 400 mensen op een schoolfeest in Rumbeke”, vertelt Kjell Baghein van Attic Minds. Een enorme prestatie, zeker als je weet dat twee maanden geleden nog geen sprake was van de groep.

Na zijn deelname aan The Voice, waarin Kjell het tot in de live-optredens schopte, vertoefde hij een jaar in de VS waar hij deel uitmaakte van een band. Na een jaar haakten echter groepsleden af en reisde hij terug naar ons land. Als zanger wou hij echter verder en daarom lanceerde hij een oproep op Facebook waarin hij op zoek ging naar gelijkgestemde ‘minds’ om een muziekgroep te starten.

Nog geen dag later zat hij al samen met Domien Duyck uit Izegem, die besloot in te gaan op de uitnodiging om een groep te vormen. Even later sloot ook Jacob Benoot zich aan. Ze waren dus met een zanger, drummer en gitarist en sloegen aan het jammen. Omdat dit gebeurde op de zolder bij Domien kreeg de groep de naam Attic Minds.

Intussen zijn de drie ingespeeld op elkaar, maar zoeken ze nog uitbreiding voor Attic Minds. “We zoeken nog een gitarist en een toetsenist“, klinkt het. “Voorlopig spelen we covers, maar het is de bedoeling om eigen nummers te creëren. ”

(MI-foto Frank)

Wie zich geroepen voelt om bij Attic Minds te spelen kan contact opnemen op 051 37 03 14, of atticminds@hotmail.com. Op Facebook vind je ze terug via ‘Attic Minds’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier