Generationsparty in Marke soigneert alle leeftijden

We zien vooraan v.l.n.r. Pieter Leenknecht, Elise VAnhoonacker, Heleen De Keyzer en Hanne Vancraeynest. Achteraan staan v.l.n.r. Yasmin Vandenbroucke, Joël Vandenbogaerde, Arne Vandemaele, Hilde Declercq, Nele Boudry en Lieven Dejaeghere. © EDB
Redactie KW

Voor de vierde keer slaan verschillende Markse verenigingen de handen in elkaar voor de organisatie van de Generationsparty. Op zaterdag 21 oktober wordt OC Marke omgebouwd tot een gezellige danstempel.

De organisatie van de generationsparty is een samenwerking tussen het beheerscomité van het OC, de culturele werkgroep, de Gezinsbond, ouderraad Het Open Groene, het wijkteam, de Chiromeisjes en verschillende andere verenigingen uit Marke. Verschillende Markse dj’s staan garant voor non-stop muziek vanaf 14 uur tot ‘s nachts. Wie een bepaald liedje wenst te horen op de party kan dit aanvragen via generationsparty@hotmail.com

‘s Namiddags zorgen dj’s Luc en Carl Moerman drie uur lang voor de muziek tijdens Café Dansant. Ze draaien muziek uit de jaren vijftig tot zeventig. Om tussen het dansen door het energiepeil op te krikken kun je inschrijven voor koffie en taart via 056 24 08 20. Om 16.30 uur vertrekt een kinderhalloweenoptocht aan wzc De Ruyschaert in de Kloosterstraat.

Halloween

De Chiromeisjes kunnen de verklede kinderen voor de optocht nog wat bijschminken. De stoet trekt door de gangen van het woonzorgcentrum om tegen 17 uur, wanneer de Kidsparty start, neer te strijken in het OC. Arne en Pieter draaien dan onder de naam dj’s Pingu & Plons hits voor kids. De Youngsterparty start om 19 uur met dj’s Marie en Heleen. Om 21 uur staan dj’s Carl, Nette en Double Unit klaar om de generationsparty af te sluiten. (EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier