Film 'Opa' van Marc Desmet langer in Kinepolis te zien

17/01/18 om 10:44 - Bijgewerkt om 10:43

In de kijkcijferlijst van de voorbije week in Kinepolis Kortrijk prijkt de film 'Opa' van Heestertnaar Marc Desmet op de vierde plaats op 18 films met 894 bezoekers.

Film 'Opa' van Marc Desmet langer in Kinepolis te zien

De film doet zo zelfs beter dan een pak 'grote' internationale films die momenteel in de zalen draaien, en logischerwijs ook dan enkele blockbusters die al een tijdje te zien zijn. Bijgevolg heeft Kinepolis Kortrijk beslist om de film van Marc Desmet met een week te verlengen. Hij is nu al zeker te zien tot dinsdag 23 januari. Dit elke dag om 17 uur in zaal 6 en om 20 uur in zaal 4. Op zaterdag 19 januari kan je alleen naar 'Opa' om 15 uur in zaal 6.

De film gaat over een grootvader en zijn kleindochter die een vrij goede band met elkaar hebben. Wanneer ze op een wandeling iets gruwelijks zien, komen er bij de opa herinneringen op waardoor hij volledig dichtklapt. De kleindochter wil hier het fijne van weten en wil samen met haar opa de gebeurtenissen reconstrueren om zo de rust te laten terugkeren bij hem. Naast tientallen figuranten worden de twee hoofdrollen vertolkt door Eugene Delabie en Camille Vercruysse.

(RRZ)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!