En Bam! Zo klinkt de nieuwe single van 't Hof van Commerce

14/02/18 om 08:46 - Bijgewerkt om 08:45

De nieuwe single werd deze week gelanceerd op Studio Brussel.

En Bam! Zo klinkt de nieuwe single van 't Hof van Commerce

't Hof van Commerce is jarig en dat zullen we dit jaar geweten hebben. Serge B, 4T4 en Kowlier zochten elkaar vorig jaar weer op voor een serieus verjaardagsoffensief in 2018. Volgende maand zijn er een reeks optredens, onder meer in Diksmuide, Brugge en Kortrijk en in april komt de mockumentary 'Wien is 't Hof van Commerce' in de bioscoopzalen, waarin half bekend Vlaanderen (Wannes Cappelle, Marcel Vanthilt, Jonas Geirnaert, Compact Disk Dummies,...) een mening over het legendarische trio mag spuien.

Er volgt ook een verzamelalbum en... nieuw werk. Een eerste verse single werd deze week gelanceerd op Studio Brussel. Titel is 'Bam!' en dat is ook hoe het aankomt. 'Duuzd kilogram, rechte ip uw tandn', fulmineert BZA, het nummer zit vol verwijzingen naar eerdere successen en borduurt lustig verder op het vertrouwde recept waarin 'Niemand grodder' is dan 't Hof. Of dat terecht is, mag elke luisteraar voor zichzelf uitmaken...

>> Beluister de nieuwe single op de website van StuBru (vanaf 3.37)

>> Bekijk hier de trailer van 'Wien is 't Hof van Commerce'

Wien is 't Hof van Commerce / Trailer

Het is gebeurd! Voor op uwen boterham vanmiddag: de trailer van Wien Is 't Hof Van Commerce?. Liken, sharen, duimen omhoog! Vanaf 18 april in de zalen! BAM!

Geplaatst door Wien Is 't Hof Van Commerce? op dinsdag 13 februari 2018

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!