Dit jaar geen West-Vlaamse verleider op Temptation Island

15/01/18 om 13:23 - Bijgewerkt om 13:49

In het nieuwe seizoen zit wel alvast één verleidster uit onze provincie én... misschien wel een West-Vlaams koppel.

Dit jaar geen West-Vlaamse verleider op Temptation Island

Een nieuw jaar, een nieuw seizoen van Temptation Island. Ook dit jaar (of vorig jaar, want de opnames zitten er natuurlijk al even op) gaan twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels in februari de ultieme relatietest aan. De programma-makers maaken deze week alvast de tien verleiders bekend, tien blinkende binken die de dames op het eiland het hof moeten maken... Ze luisteren (nouja) naar namen als Fabrizio, T, Gino, Andrea, Tomas, Tijs, Joshua en Matthew, maar helaas komt er dit jaar geen enkel exemplaar uit West-Vlaanderen.

In het najaar van 2017 lekte in de gespecialiseerde pers wel al uit dat er bij de verleidsters wél een West-Vlaamse zit. Yana Daems, een 24-jarige rondborstige jonge vrouw uit Oostende, zal op het exotische eiland ongetwijfeld haar best gedaan hebben om de mannen rond haar vingers te draaien.

Dit jaar geen West-Vlaamse verleider op Temptation Island

Of er naast Yana nog een West-Vlaamse verleidster werd geselecteerd, en of er bij de koppels dappere durvers van bij ons zitten, moet binnenkort blijken wanneer de rest van de deelnemers wordt bekendgemaakt...

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!