De Quizvrienden willen de kaap van de 10.000 euro ronden

Op de foto zien we de Quizvrienden met vooraan Wouter Decoster en Bjorn Deroose en achteraan Kris Van Quickenborne, Jürgen Seeuws en Bart Van Laere. © IVD
Redactie KW

Elk jaar organiseren de Quizvrienden uit Sint-Eloois-Vijve in zaal Rekkelinge in Deinze onder de naam ‘Alle beetjes helpen’ een quiz ten voordele van het Kinderkankerfonds.

De vierde editie bracht maar liefst 7.686 euro op en voor de vijfde editie, die plaatsvindt op 6 oktober, leggen ze de lat nog iets hoger. “Het is misschien een utopie, maar wij zouden graag de kaap van de 10.000 euro ronden”, verklaart Kris Van Quickenborne. “Daarvoor rekenen wij niet alleen op de vijftig ploegen die zich kunnen inschrijven voor de quiz en op onze vaste, talrijke sponsors, maar vooral ook op eventuele nieuwe sponsors. Vorig jaar kregen wij immers heel wat goederen en prijzen door sponsoring, maar ook door schenkingen. Onze quiz heet ‘Alle beetjes helpen’ en dat mag je letterlijk nemen. Wie onze organisatie wil steunen, zelfs met een kleine bijdrage, of wil deelnemen aan de quiz kan contact opnemen via het e-mailadres abhquiz@gmail.com. Ondertussen zijn wij al aan het brainstormen voor de vijfde editie.”

(IVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier