‘De ideale wereld’ trekt tijdens paasvakantie naar Oostende

© GF
Redactie KW

Voor het eerst in zes jaar wordt het Canvas-programma niet uitgezonden vanuit zijn vertrouwde studio in Vilvoorde, maar vanuit hotel Upstairs in Oostende.

Op 9, 11, 16 en 18 april verblijven Jan Jaap van der Wal en zijn sidekicks op een steenworp van strand en zee.

De fundamenten van De ideale wereld blijven onaangeroerd, maar verder zal alles aan het programma zee ademen: de generiek, de filmpjes, de studio. Dé grote nieuwigheid zal zich links van presentator Jan Jaap bevinden. Het zitje daar wordt een zetel en dat kan van alles betekenen, van meer gasten tot meer gasten in ongemakkelijke houdingen.

Oostends burgemeester Bart Tommelein heeft er alvast zin in: “Oostende is bezig aan een opmars op alle vlakken. Steeds meer mensen vinden de weg naar onze prachtige Stad aan Zee. Met de nieuwe bestuursploeg willen we onze stad ook voor jongeren aantrekkelijker maken. Dat een programma als ‘De ideale wereld’ twee weken van Oostende zijn thuisbasis maakt, past perfect in dit plaatje en toont aan dat we op de goede weg zijn.”

Wie de afleveringen van De ideale wereld live wil volgen in Oostende kan dat volledig gratis. Meer informatie op http://www.diwaanzee.be/.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier