De Gevleugelde Stad zelfs in Ieperse gevangenis

06/04/18 om 11:00 - Bijgewerkt op 05/04/18 om 14:30

Het startschot voor de vijftiende editie van De Gevleugelde Stad wordt vrijdagavond gegeven om en rond de Vestingen. Nieuw is dat er dit jaar voor het eerst een groep gaat optreden voor de gedetineerden van de gevangenis.

Organisator Jan Victoor is blij te kunnen melden dat er voorlopig nog geen wijzigingen zijn in aanbod of programmatie. Wel is er dit jaar een nieuwigheid voor een select publiek. "Voor het eerst treedt er ook een straattheaterartiest op voor de gedetineerden van de gevangenis. Die eer is weggelegd voor Djuggledy, de Duitse diaboloartiest uit Berlijn. Het voordeel van zijn act is dat iedereen ervan kan genieten ongeacht de taal die je spreekt." Omdat de liefde van straattheaterpubliek ook voor een stuk door de maag gaat, is daar dit jaar extra aandacht aan besteed. "Er zijn drankstandjes op diverse plaatsen. Op de Esplanade wordt dit verzorgd door de schuttersgilde, in de Steinerschool staat de sc...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!