Culturele raad Oostrozebeke op zoek naar opvolger voor Bram Lattré

14/03/18 om 10:26 - Bijgewerkt om 10:49

De culturele raad van Oostrozebeke reikt op zaterdag 20 oktober 2018 voor de tweede keer de prijs Ernest Brengier uit.

Culturele raad Oostrozebeke op zoek naar opvolger voor Bram Lattré

De culturele raad van Oostrozebeke reikt op zaterdag 20 oktober 2018 voor de tweede keer de prijs Ernest Brengier uit. © CLY

Het gaat hier om de uitreiking van de vroegere jaarlijkse 'Rausa prijs' die nu vervangen wordt door de driejaarlijkse cultuurprijs Ernest Brengier. De prijs is genoemd naar de Oostrozebeekse toondichter. Er wordt gezocht naar een opvolger voor Bram Lattré, die drie jaar geleden de eerste cultuurprijs Ernest Brengier mocht ontvangen.

Het moet iemand zijn die zich in de voorbije drie jaar liet opmerken door een uitzonderlijke culturele prestatie of zich verdienstelijk maakte op socio-cultureel vlak.

De persoon die hiervoor in aanmerking komt kan voorgedragen worden door zijn vereniging of door elke inwoner van Oostrozebeke. Het volstaat dat de kandidaatstelling duidelijk wordt omschreven en voorzien is van een uitgebreide motivering waarom deze vereniging, persoon of groep de prijs moet winnen. Alle kandidaturen moeten binnen zijn voor 31 mei 2018 bij de dienst cultuur Ernest Brengierstraat 6, Oostrozebeke, ofwel digitaal via het invulformulier op de gemeentelijke website.

(CLY)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!