Chris Reilhof viert 30-jarige zangcarrière met een fanbal in Izegem

Chris Reilhof staat 30 jaar op de planken. (Foto Fodi) © (Foto Fodi)
Redactie KW

Chris Reilhof pakt uit met een fanbal in zaal Valentino. Hij staat 30 jaar op het podium en het is ook zijn 30ste fanbal.

Voor Chris Reilhof begon het allemaal in 1988 met zijn deelname aan de Hennie Huisman-show in ons land. In de voorbije jaren had Chris het op muzikaal vlak niet altijd gemakkelijk. Zijn carrière was er een met vallen en opstaan, maar toch bleef hij volhouden. “Kijk ik nu terug, dan geef ik toe dat ik toch meerdere mooie momenten meemaakte. Ik kwam twee keer op tv in Nederland, was te zien op Ment, te zien in Tien-om-te-Zien, te horen op Radio 2, enz.”

Zijn bekendste singles blijven nog altijd Sierra Madeira en Je bent zo sexy. “Ik nam wel 30 nummers op”, vertelt hij verder. “Mijn eerste album kwam pas uit in 2013 ter gelegenheid van mijn 25ste muzikale verjaardag. Dit jaar sta ik 30 jaar op de bühne. Op mijn fanbal komt er een nieuw album uit met natuurlijk recente nummers. Mijn jongste single Zomerdromen nam ik op bij Bandit. Na mijn fanbal komt er opnieuw nieuw werk van mij uit.”

Chris staat 30 jaar op het podium en op zaterdag 10 november stelt hij zijn 30ste fanbal voor. “Ik heb een vast publiek. Zolang de mensen blijven komen, doe ik dat verder”, benadrukt hij. Op zijn fanbal zijn er optredens voorzien van niet enkel Chris Reilhof, maar ook van Leah Bien, Michael Lanzo, Frank Valentino, Michael Venicio, Hanny-D, Hans Hanssens, Nicolas, B. Jorn, Christien.

(Patrick D.)

Zaterdag 10 november: zaal Valentino, Meensesteenweg 122. Deuren open om 18 uur, aanvang om 19 uur. Voorverkoop: 15 euro. Aan de deur: 17 euro. Info en tickets: 0498 10 71 34, 0494 18 14 23.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier