Channel Zero neemt King Hiss op sleeptouw

08/12/17 om 11:24 - Bijgewerkt om 18:39

Vrijdagavond gaat in de Muziekodroom in Hasselt de clubtournee van Channel Zero van start en dat is ook goed nieuws voor King Hiss rond de in de Brugse regio wonende zanger Jan Coudron.

Channel Zero neemt King Hiss op sleeptouw

Voor de geplande optredens neemt Channel Zero immers twee bands mee die in hun voorprogramma zullen spelen. Het gaat om Evil Invaders uit Leopoldsburg en King Hiss dat ook enkele keren mag aantreden.

Deze West-Vlaamse stonerrockband is momenteel aan een opgang bezig in metalland Belgie. Zo stonden ze afgelopen zomer nog op de affiche van Graspop Metal Meeting. Naast Coudron, die eigenlijk uit Izegem afkomstig is, maken nog Ieperling Joost Noyelle (gitaar), Roeselarenaar Dominiek Hoet (bas) en Menenaar Jason Bernard (drums) deel uit van King Hiss.

Channel Zero staat op zaterdag 16 december -zonder King Hiss - in het Wilde Westen in Kortrijk geprogrammeerd, maar dat concert is inmiddels uitverkocht.

(svv)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!