Café Barchoc in Menen organiseert 'Techno Am Markt': "Techno in al zijn vormen"

18/01/18 om 17:47 - Bijgewerkt om 17:47

Op zaterdag 20 januari wordt voor de derde keer Techno Am Markt georganiseerd. Dit tweemaandelijks evenement vindt telkens plaats in café Barchoc op de Grote Markt. De twee bezielers van dit concept zijn Djonah Laforge en café-eigenaar Collin Lommaert zelf. "Techno Am Markt is vooral een alternatief voor die jongeren, die geen zin hebben om naar de grote discotheken te trekken. Soms ook omdat de hoge toegangsprijzen moeilijk of niet kunnen betalen", zegt Djonah.

De Techno Am Markt-evenementen zijn telkens gratis. "Free entrance is onze boodschap. We geven ook de lokale talenten een kans om hun muzikaal kunnen te bewijzen", aldus Djonah. "De naam Techno Am Markt kwam er omdat ik eens iets anders wilde horen dan op andere technofeesten in de regio. Duitsland is een grote speler, misschien zelfs wel de grootste speler op technogebied. De muziek is techno en het speelt zich af op de markt, dus was het logisch om het de naam 'Techno Am Markt' te geven....

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!