Cactusfestival strikt nu ook Trixie Whitley

15/03/19 om 08:00 - Bijgewerkt op 14/03/19 om 16:44

Trixie Whitley komt op zondag 7 juli naar het Cactusfestival in Brugge. Met Cat Power werd ook een tweede straffe madam toegevoegd aan de affiche.

Cactusfestival strikt nu ook Trixie Whitley

Trixie Whitley. © Kylie Coutts

De Belgisch-Amerikaanse Trixie Whitley zal op zondag 7 juli, de derde en laatste dag van het festival in het Brugse Minnewaterpark, haar nieuwe plaat 'Lacuna' voorstellen. Voor die plaat ging ze in de zee met 'Run The Jewels'-producer Little Shalimar, wat naar verluidt een fascinerende combo van elektronica, R&B en indie oplevert.

Cat Power, de 47-jarige Amerikaanse Chan Marshall, zakt ook af naar Brugge. Zij stelt op zaterdag 6 juli haar nieuwe plaat 'Wanderer' voor.

Met de toevoeging van deze twee sterke vrouwen krijgt de affiche van Cactusfestival stilaan vorm. Nieuwe namen volgen nog, maar onder meer Oscar & The Wolf, dEUS, Bloc Party, Joe Jackson en Band of Horses komen al zeker naar Brugge. Het festival vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli. (TV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!