Brugse kunstenaar Wietse opent zomer- en evenementenbar 'Dok54'

12/04/18 om 13:24 - Bijgewerkt om 13:23

Langs de Pathoekeweg wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de opbouw van 'DOK54'. De zomer- en evenementenbar moet de komende maanden één van de grote trekpleisters worden voor de Triënnale 2018 in Brugge. Zowel binnen als buiten is het concept opgebouwd rond kunst. Als voorsmaakje brengt de Brugse kunstenaar 'Wietse' vanaf 21 april een expo over zijn avonturen in Brazilië. "Het is niet onze bedoeling om zomaar een café te zijn. We mikken op een breder publiek", zegt de organisatie.

De officiële opening van 'DOK54' staat pas gepland voor 5 mei. Toch is er nu al volop bedrijvigheid op en rond het indrukwekkende domein langs de Pathoekeweg. Organisatoren Anthony Sys, Maxime Robberechts en Jelmer Opdebeeck zijn al dagenlang in de weer om de inrichting van de zomer- en evenementenbar tot in de puntjes af te werken. "Het wordt iets heel bijzonders", zegt Anthony. Het drietal deed er alles aan om van 'DOK54' een publiekstrekker te maken en lijkt goed op weg...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!