Brugs Razor Reel Flanders Film Festival lanceert crowdfundingcampagne

Het festival is aan de elfde editie toe. © iStock
Redactie KW

Voor de elfde editie van het Brugs Razor Reel Flanders Film Festival zijn de organisatoren, die elk jaar actie-, animatie-, fantasy- en horrorfilms, komedies en thrillers met een duister randje programmeren, op zoek naar mecenassen.

De elfde editie van het Razor Reel Fanders Film Festival vindt dit jaar plaats van donderdag 25 tot en met dinsdag 30 oktober in het Sint-Lodewijkscollege in Brugge. “De nieuwe locatie brengt heel wat voordelen met zich mee, maar helaas ook zware huurlasten”, opperen de organisatoren. “Dit jaar zouden we graag technisch materiaal willen aankopen, zoals een projectiescherm, om de huurlasten te beperken. Wanneer we die kunnen beperken, kunnen we een betere programmering voorzien en nog vele jaren blijven bestaan.”

Dat technisch materiaal kost heel wat geld. Daarom lanceren de initiatiefnemers een crowdfundingcampagne. “We streven ernaar om 3.500 euro op te halen. Bijdragen zijn al mogelijk vanaf vijf euro”, klinkt het.

(svv)

Iedereen kan zijn steentje bijdragen. Meer informatie vind je op https://nl.ulule.com/razor-reel-flanders-film-festival-2018