Bruggelingen aan het werk in The Voice Kids

Onder meer Elizabeth (centraal) is vrijdag te zien in The Voice. © The Voice Kids
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Met Elizabeth Vergauwe en Luca Gomes Pinto zien we vrijdagavond opnieuw twee jonge Bruggelingen aan het werk in The Voice Kids op VTM. Ze treden aan in de befaamde ‘battles’ in hopen uiteraard door te stoten in de talentenzoektocht.

The Voice Kids schakelt vanaf vanavond een versnelling hoger en het is dan ook tijd voor de fameuze ‘battles’. Daarin sturen coaches K3, Sean Dhondt, Gers Pardoel en Laura Tesoro telkens drie stemmen van hun team het podium op om mét, maar ook tegen elkaar te zingen. Dat er flink gestreden zal worden staat vast, want de inzet is hoog.

Feel It Still

Per trio kan er immers maar één talent een ticket voor de halve finale op zak steken. Uiteindelijk zullen 16 halve finalisten strijden om de titel van dé Voice onder de kids. Er treden opnieuw twee Bruggelingen aan. In het team van Sean Dhondt strijdt Elizabeth Vergauwe mee voor een plaatsje in de volgende ronde. Ze vertolkt er samen met haar teamgenoten het nummer Feel It Still van Portugal. The Man.

“Ik ken het nummer behoorlijk goed omdat ik er bij dansshows al vaak op danste. Aanvankelijk dacht ik dat het eigenlijk wat beu was gehoord maar het blijft toch een erg leuk nummer en ik heb me erg geamuseerd toen ik het samen met het team mocht brengen”, zegt Elizabeth. “In het team zijn we op zich misschien wel concurrenten maar het voelt zo niet aangezien we erg goed met elkaar kunnen opschieten. Het was alleszins een erg toffe ervaring.”

En dans!

Ook Luca Gomes Pinto uit Sint-Kruis geeft het beste van zichzelf in de show die vrijdagavond te zien is op VTM. Ze vertolkt samen met onder meer de 8-jarige Kylan uit Oedelem het nummer ‘En dans’ van Clouseau. “Dat is wel een leuk liedje”, zegt Luca. “Maar ik hou toch vooral van Engelstalige popmuziek. Van de juryleden en coaches hou ik het meest van Marthe van K3. Zelf zing ik al ongeveer vanaf dat ik kon praten en ik zou ook echt wel graag een carrière in de muziek uitbouwen.”