Brihang en Maanlander regisseren videoclip ‘Wandeling #6’ voor NTREK

Redactie KW

Dit nummer is de derde single uit de bijzonder goed ontvangen cd ‘Calping’ van het Kortrijks-Roeselaarse viertal.

Met ‘Oasem’ haalde NTREK voor het eerst een notering in ‘De Afrekening’. Rappers Baadasssss en Cfour, beatmaker Ljipe Truken en dj Mister Brown hopen ongetwijfeld dat het met ‘Wandeling #6’ ook zo’n vaart zal lopen.

Bij dit introspectieve nummer dat vergezeld gaat van een loom tempo en spaarzame arrangementen hoort ook een videoclip. Die werd gemaakt door Boudy Verleye alias Brihang en Fabrice Parent van het Gentse productiehuis Maanlander. “‘Der zin in België toch nog hjil wa skwoane en verrassende plekn te vindn woar dat et goe wandeln is”, geven de jongeheren van NTREK mee in een persbericht van hun Gentse platenfirma Fake Records.

De clip van ‘Wandeling #6’ werd gedraaid in bos- en duinrijk gebied in West-Vlaanderen. Hierdoor lijkt het wel een promofilmpje van het provinciebedrijf Westtoer, schilderachtig mooi. Bijzonder is dat voornoemd viertal zich laat voortdragen op een brancard, wat de rappers Dieter Meeuws en Jan Paalhut de kans biedt om te reflecteren over zowat en alles en iedereen om hen heen.

(svv)

https://www.youtube.com/watch?v=yufPMqWandw

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier