Bea en Matthias uit Roeselare vertellen vanavond over hun zwangerschap op één

05/04/18 om 11:21 - Bijgewerkt om 11:21

Bea en Matthias kregen in november 2017 hun eerste kindje, Jesse. Maar in tegenstelling tot wat ze hadden gehoopt, werden ze niet makkelijk zwanger. Er ging een lijdensweg van drie jaar aan vooraf. Ze vertellen erover in 'Vandaag over een dag'.

Deze week zagen we Bea Duré en Matthias Van Severen (beiden 25) aan het werk in het programma Vandaag over een jaar. Daarin worden personen met een bijzonder voornemen gevolgd en zien we hoe ze dichter of verder bij hun wens komen. Het koppel leerde elkaar kennen op tienjarige leeftijd. Bea woonde in Antwerpen en schreef steeds naar een pennevriend uit Lichtervelde. Ze ontmoeten elkaar op het schoolfeestje van haar pennevriend. Matthias wordt al snel haar eerste vriendje. "Door de afstand zijn we drie jaar uit elkaar geweest. Toen Matthias op scoutskamp was in Antwerpen ging ik eens langs en sloeg de vonk opnieuw over", vertelt Bea....

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!