Barman Jurgen Nobels deelt tips op app OSTENDR

25/05/18 om 15:41 - Bijgewerkt op 24/05/18 om 13:42

Fotografen, architecten, bloggers, acteurs, noem maar op. Het rijtje bekende en minder bekende rasechte Oostendenaars of liefhebbers van buiten de stad die hun favoriete plekjes delen via de app OSTENDR wordt steeds langer en indrukwekkender. Nieuwkomer deze maand: cocktail-wizard Jurgen Nobels, in 2015 verkozen tot 'Bartender van het jaar'.

Sinds de lancering in het najaar van vorig jaar is de app OSTENDR van Toerisme Oostende al meer dan duizend keer gratis gedownload. Aan de hand van een twintigtal profielen kan de gebruiker er de favoriete Oostendse plekjes ontdekken van bekende Oostende-fans zoals Isolde Lasoen, Marcel Vanthilt, Barbara Sarafian, Gilles Coulier en Sam De Bruyn, aangevuld met tips van plaatselijke beroemdheden, zoals enkele van de Ostend City Queens, Serge Feys en burgemeester Johan Vande Lanotte. Met de inbreng van Oostendenaar Jurgen Nobels krijgt de app nu nog een extra lokaal tintje.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!