Balthazar in studio voor vierde album

Balthazar met van links naar rechts Maarten Devoldere, Simon Casier, Patricia Vanneste, Michiel Balcaen en Jinte Deprez. © Focus Knack
Redactie KW

Op zijn Instagram Stories kondigde J. Bernardt (oftewel Jinte B. Deprez van Balthazar) een nieuwe, tweede Europese tournee aan. Ondertussen zit hij opnieuw in de studio met Balthazar.

Nog voor de zomer gaat Jinte B. Deprez spelen in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Polen, Denemarken, Italië en zelfs Rusland. Het is de tweede tournee die hij onderneemt om zijn debuutplaat ‘Running Days’ te promoten.

Wie de maker van onder meer de singles ‘Calm down’, ‘Wicked Streets’ en ‘The Other Man’ in ons land live wil meemaken, dient zich hiervoor op zaterdag 5 mei naar de Roma in Antwerpen te verplaatsen. Dit wordt voorlopig het laatste concert van J. Bernardt in België, want… hij zit ondertussen opnieuw met Balthazar in de studio om aan de opvolger van het bijzonder succesvolle ‘Thin Walls’ (goed voor goud en de tweede plaats in de Vlaamse Ultratop Album Top 200) te werken. “Deze zomer zullen we al enkele festivals doen en erna zal het opnieuw al Balthazar zijn wat de klok slaat. Dan gaan we immers onze vierde cd in binnen- en buiteland live promoten”, kondigde Deprez dinsdag aan op Studio Brussel.

(svv)

www.balthazarband.be