Avelgemse Mr. T is dagelijks te horen op Studio Brussel

21/09/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 20/09/18 om 11:46

Mr. T, alias Tor Decraene uit Avelgem, heeft als deejay zijn plaatsje veroverd bij Studio Brussel. Je hoort Tor dagelijks in de Filefuif en samen met Studio Brussel werkt hij aan een eerste cd. "Ik voel dat ik zeker nog hogerop kan als Mr. T", klinkt het.

Tor Decraene is een 24-jarige jongeman die heel wat in zijn mars heeft. Hij is geboren en getogen in Avelgem, maar heeft duidelijk zijn vleugels uitgeslagen. Als dj Mr. T heeft hij al heel wat bereikt in het wereldje van muziek. Hij liep school in basisschool De Toekomst en volgde sociale wetenschappen in het Atheneum. Zijn interesses lagen echter in de muziekwereld. Hij speelde gitaar en piano, maar op 14-jarige leeftijd wist hij zijn eerste installatie te bemachtigen om zelf te draaien. Hij zette zijn eerste stappen in het jeugdhuis Krak als jonge gast en kon rekenen op dj Rakka om hem de kneepjes van het vak te leren. Zijn aangeboren talent was heel vlug duidelijk bij zijn deelname aan de weds...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!