Ambiancefestival met De Romeo’s in Moorslede

De organisatoren zijn er alvast helemaal klaar voor. © (Foto JS)
Redactie KW

Wie graag uit de bol gaat moet op zaterdag 10 februari beslist in Moorslede zijn. In het gemeenschapscentrum De Bunder vindt dan de eerste editie van het Moorsleedse Ambiance Festival plaats.

Op zaterdag 10 februari is er in GC De Bunder de eerste editie van het Moorsleedse Ambiance Festival. Dimitri Vantomme is de sterke man achter het evenement. Antwerpenaar Vantomme, bekend van televisie en als dj, is een geboren Moorsledenaar.

“Vorige zomer was ik in Slypskapelle voor Bal Marginal. Door het succes van dat evenement kreeg ik het idee om hier een festival te organiseren.” Vantomme deed een beroep op zijn vader Dirk, die lid is van de vereniging CLAM. Samen zullen zij instaan voor de organisatie van het evenement.”

De opbrengst van het festival, met onder andere de Romeo’s en Def Dames Dope, gaat naar Kom op tegen Kanker. “We wilden eerst de opbrengst aan Think Pink schenken, maar doordat de ontbijtrun in Dadizele al zo’n groot succes is ten voordele van de organisatie kozen we uiteindelijk voor Kom op tegen Kanker. Iedereen krijgt op een of andere manier wel te maken met kanker”, geeft Dimitri Vantomme aan waarom er voor dat goede doel gekozen werd.

Geen schlagerfestival

Het Moorsleeds Ambiance Festival start op zaterdag 10 februari om 19 uur. “Het is zeker geen schlagerfestival. Een dj zorgt constant voor de nodige ambiance. Daartussen treden ook verschillende bekende artiesten op”, aldus Dimitri Vantomme.

Hij zal zelf ook te zien zijn op het festival. Tickets en informatie omtrent het evenement is te verkrijgen via het nummer 0475 49 76 65 of de website www.moorsleedsambiancefestival.be.

(BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier