Al twéé West-Vlamingen in finale van De Mol!

22/04/18 om 21:30 - Bijgewerkt om 21:29

Onze West-Vlamingen zijn goe bezig in Mexico. Ze zijn nog steeds allemaal in de running. Dat betekent dat we er straks maar liefst twee aan het werk zien in de finale. Straks ook nog een derde?

Al twéé West-Vlamingen in finale van De Mol!

Eerst en vooral: wij hopen oprecht dat zowel Pieter als Joke met hun respectievelijke broer en zus na De Mol nog vaker op het scherm te zien zullen zijn. Dit gezegd zijnde, begon het vrolijk bij onze vrienden van De Mol. Er moest naar cijfers gezocht worden in een pretpark. Pieter en Steve hadden het zwaarst te verduren, of toch Steve. Tot overmaat van ramp voor die laatste, bracht hun deelname ook geen geld op. Het leverde hen wel een fijne ontmoeting op met hun familieleden.

Die werden ingeschakeld voor een opdracht in een geïmproviseerde drive-in cinema, waarbij er vragen moesten beantwoord worden over filmfragmenten die er te zien waren. Pechvogel van de avond waren Pieter en zijn broer Jasper. Die haalden geen geld binnen én moesten ook in hun auto blijven slapen in plaats van een zacht hotelbed. Na Mexicaans worstelen, blijven slapen op een parking in het hart van Mexico... Pieter blijft ons verrassen.

Al twéé West-Vlamingen in finale van De Mol!

Zijn verbetenheid werd ook duidelijk in de laatste opdracht, tijdens een soort Mexican standoff. Daarbij werd ook nog eens stevig op het gevoel én het vertrouwen in de groep gespeeld, vooral omdat ze hun eigen leugens niet konden ontlopen. Pieter kwam als enige heelhuids uit de opdracht. Het leverde geen geld op voor de pot, wel duizend euro voor een goed doel in Mexico.

Bij de eliminatie bleek dat Steve het minst goede vragen had beantwoord en zijn vrouw mocht achterna reizen naar huis. Goed nieuws overigens voor onze vier West-Vlamingen, die allemaal nog in het spel zitten. Met vijf resterende deelnemers betekent dit dat we mathematisch dus zeker zijn van minstens twee West-Vlamingen in de finale, wat betekent dat dus zeker één van hen wint of De Mol is...

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!