Al 10 jaar 'andere' concerten in Ieper

12/10/18 om 11:00 - Bijgewerkt op 11/10/18 om 11:03

Hypnoiz, de concertwerking van het jeugdhuis JOC, mag in oktober 10 kaarsjes uitblazen. Sander Nolf (28) zette als 18-jarige zijn eerste stappen als JOC-vrijwilliger bij Hypnoiz. Nu is hij beroepskracht en samen met Bart Debruyne de laatste van de eerste generatie vrijwilligers.

In oktober 2008 vond op het binnenplein van het Vleeshuis, de vroegere stek van het JOC, een optreden plaats van de Belgische indieband Johnny Berlin in het kader van het 35-jarig bestaan van het jeugdhuis. Het was het eerste wapenfeit van Hypnoiz, dat een maand later zichzelf voorstelde in een nieuwsbrief. "Hypnoiz is een concertwerking die onder de vleugels van JOC Ieper op regelmatige basis concerten organiseert waar sfeer, kwaliteit en opkomend jong talent centraal staan", stond te lezen in de nieuwsbrief. "Hypnoiz heeft de pretentie 'anders' te willen programmeren, zonder daarbij de Ieperse tradities uit het oog te verliezen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!