Affiche Festival Dranouter is compleet

18/05/18 om 14:06 - Bijgewerkt op 31/07/18 om 15:53

Onder andere Faces On Tv en Goe Vur In Den Otto vervolledigen de affiche van Festival Dranouter 2018.

Affiche Festival Dranouter is compleet

Festival Dranouter is er dit jaar van 3 tot en met 5 augustus. © KW

Tussen klinkende namen als Jake Bugg, Gogol Bordello, Passenger, Selah Sue, Intergalactic Lovers en 't Hof Van Commerce waren er nog enkele plaatsjes blanco op de affiche van Festival Dranouter, dit jaar van 3 tot en met 5 augustus. Die worden ingevuld met onder andere Faces On TV (in de kerk), Geppetto & The Whales, All Our Exes Live In Texas en The Bonnie Blues.

Ook laat de organisatie al een lading dj's los die deze zomer de Palace in brand zetten. Het wordt goed zweten met onder andere Goe Vur In Den Otto, DJ Double D en 2 KG Hoofdvlees!

Het meest geanticipeerde Belgische debuut van 2018

Alle plaatsjes voor Festival Dranouter 2018 waren al ingevuld - dus bijna geen Faces On TV op de affiche - toen plots onverwacht een spot vrijkwam in de kerk. Als Faces On TV loste wonderboy Jasper Maekelberg het meest geanticipeerde Belgische debuut van 2018: 'Night Funeral'.

Faces On TV gaf ons al de singles 'The Image Of Boy Wonder' en 'Dancing After All' als voorsmaakjes. De Gentenaar is trouwens ook bekend als producer/muzikant van half muzikaal Vlaanderen.

Naast de gebruikelijke dag, weekend- en combitickets kan de bezoeker ook een Natuurpunt-weekendticket kopen. Dan gaat er 5 euro per ticket integraal naar de werking van Natuurpunt. De bezoeker kiest dus zijn ideale ticketformule voor Festival Dranouter van 3 tot en met 5 augustus. Tickets zijn te koop via www.festivaldranouter.be/nl/tickets

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!