Oostende Ostend Beach pakt uit met dubbel verzamelalbum in aanloop naar festival

Ostend Beach, dat plaatsvindt op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli in de Stad aan Zee, is aan zijn tiende uitgave toe. Dit vieren de initiatiefnemers alvast met een dubbel compilatiealbum. Het eerste schijfje kreeg de titel 'Beach Life' mee en werd samengesteld en gemixt door Dave Lambert. Hij haalt onder meer Duke Dumont, Dido, Booka Shade en Calvin Harris door de mixer.

Middelkerke Eerste editie van Kidsfestival in Middelkerke groot succes

Twee maanden vakantie om te genieten van zon, zee en wellicht veel ijsjes. De zomervakantie is weer in zicht. Om het schooljaar feestelijk af te sluiten zorgde het gemeentebestuur van Middelkerke voor een allereerste kidsfestijn met een leuke muzikale line up en dat allemaal in het Normandpark.

Zeebrugge WECANDANCE pakt uit met eigen themasong en bijgaande sweaters

Ook op de zevende editie van WECANDANCE pakken de organisatoren met een thema uit en laat dit nu ook 'Safari Nomads' zijn. Het gelijknamige danceproject heeft een cover gemaakt van 'Walk on the wild side', de klassieke hit van Lou Reed uit diens meesterwerk 'Transformer' uit 1972.

Menen Expo Academie in Menen

De Stedelijke Academie voor Muziek in de Bruggestraat in Menen zet dit weekend drie dagen hun poort open om met veel trots de vele kunstwerken tentoon te stellen van alle volwassen leerlingen van het vierde jaar.