Werd Georgette (96) voor 800.000 euro bestolen in het rusthuis?

15/12/17 om 11:40 - Bijgewerkt op 20/12/17 om 11:35

De nabestaanden van een 96-jarige bewoonster van serviceflatgebouw Seaflower Service Palace in Knokke dagen de ex-uitbaatster, haar dochter en een notaris uit het Brugse voor de rechter. De drie zouden de dame onder druk twee schenkingen van 400.000 euro hebben doen ondertekenen, maar ontkennen dat. Het onderzoek is afgesloten, het is nu aan het Brugse parket om te beslissen wie vervolgd wordt.

Het onderzoek van de Brugse onderzoeksrechter Christine Pottiez start in juni 2013 wanneer de neef van Georgette D. (96) een anonieme brief in de bus vindt. In het document krijgt de man van een duidelijk goed geïnformeerde bron te lezen hoe zijn overleden tante in Seaflower Service Palace, in een zijstraat van de chique Lippenslaan in Knokke, misleid werd door uitbaatster B. (70) en haar dochter A. (42). De twee zouden met medeweten van de partner van A., notaris V. (48) uit het Brugse, mevrouw D., die dementerend was, grote sommen geld afhandig hebben gemaakt.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!